keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Delfiinejä ja ihana aurinko

Huutooni vastattiin ja aamulla se sitten saapui: MIESkokki. Ikää 60+ ja reilusti myöhässä, mutta vallan mukava. Rannalla oltiin jo ennen yhdeksää ja tehtiin 1,5 tunnin kävelylenkki. Matkalla oltiin myös Avara luonto-elokuvassa, kun delfiiniparvi tuli kisailemaan aivan rantaveteen.

Siinä se päivä meni: rannalla, shackissa syömässä, villassa kuumin aika ja taas rannalla. Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Rentoutumisen maksimointia.

Täällä Betalbatimissa tuntuu olevan eniten englantilaisia ja paljon koko talven täällä viettäviä. Venäläisiäkin on, mutta suomea kuultiin viimeksi lentoasemalla. Venäläisten valokuvaamista on hauska seurata. En ikipäivänä pystyisi niin akrobaattisiin asentoihin ja hienoihin poseerauksiin. Aiheena oli nainen & vene.

Illalla menimme ranta shackiimme syömään. Olimme ainoat asiakkaat, ääninä meren pauhu ja kaskaiden siritys. Ei yhtään Lady in rediä eikä Hotel Californiaa. Ruokakin oli hyvää. Ihanaa <3 Viimeinen iltamme Betalbatimissa ja huomenna kohti Calangutea.


2 kommenttia:

  1. Kuulostaa aika lailla ihanalta. Oikeestaan lähes mahtavalta. Ehkäpä jopa melko täydellisen mukavalta :)))!

    VastaaPoista
  2. Terveisiä Sirpalta&Jukalta, täälläkin on seurattu talven keskellä mahtavaa reissuanne. Pia, saat lehmänläjienkin väistelyn kuulostamaan ihan siistiltä. Mukavaa lomanjatkoa!

    VastaaPoista