perjantai 7. helmikuuta 2014

Ihania jälleennäkemisiä ja surkeita nettiyhteyksiä

 Kyllä jokaisessa matkablogissa pitää yksi bikinikuva olla :) Sori vaan Nuppu, tiedän että ei olisi pitäny....

Eilen vaihdettiin maisemaan täydellisestä hiljaisuudesta aikamoiseen kuhinaan eli Calanguteen. Aamulla ehdittiin nauttia vielä Betalbatimin rauhasta, kun olimme rannalla jo ennen yhdeksää. Taas 1,5 tunnin kävely rannalla ennen kuuminta aikaa ja päätteeksi uimaan. Anri's placen ihania mustekalarenkaita lähijäisiksi ja villalle odottelemaan taksia. Taksi tuli puoli tuntia myöhässä ja Petrin lomahermot jo kiristyi... Mutta kyllä se omistaja taksin maksoi kuten lupasi ja selitteli ja selitteli... Pelkää että kommentoin triadvisoriin ja menee bisnekset mönkään.

Reilun tunnin taksimatkan jälkeen oltiin Calangutessa Ocean Palms hotellissa. Kiva, siisti hotelli 10 minuuttia rannasta. Taas olisi omat huoneet ja parvekkeet, mutta vessoja vain yksi. Suurin puute on, että wifi on... PASKA. Yhteys (jos sitä on) kestää maksimissaan minuutin. Hieman haasteellista firman juttujen kannalta tai blogipäivityksen.

Ensimmäisen kerran tällä reissulla purettiin tavaroita kaappiin, ei ihan kaikkia tietenkään. Lähdettiin rannalle kävelemään ja ihmettelemään, kuinka on Goa muuttunut viime sitten 1996 tai 2005. Lisää kaikkea! Ehkä liikaakin meidän makuun. Illalla käveltiin parin kilometriä suuntaansa Candolimiin maksamaan John's boat torsin toimistoon tuleva houseboat retki. Kuka sitä nyt taksiin tuhlaisi, kun on jalat. Syötiin samalla Nupun suosikkiravintolassa Infernossa.

Aamuksi oli tehty treffit rannalle ystäviemme Annikan ja Kimmon kanssa, jotka tulivat edellisenä iltana Goaan. Juuri kun sanoin Petrille, että koskahan Annika laittaa viestiä niin - siinä se pariskunta käveli vastaan rannalla. Ihana jälleennäkeminen, halaamisesta ei tahtonut tulla loppua. Vaihdettiin kuulumiset ja päivä meni meressä uiden, aurinkoa ottaen ja syöden Aghie's cafe shackissa. Ihanaa <3

Nyt etsittiin baari, jossa wifi toimii (????) ja gintonicien voimalla päivitetään blogia. Illalla syömään A&K kanssa ja ehkä voitte lukea myöhemmin mitä muuta tapahtui :)

2 kommenttia:

  1. Bikinikuva kertoo parhaiten tunnelman: loma. Huippuhauskaa iltaa kavereiden kanssa! Otahan nyt yksi GT minunkin puolestani. Huomenna lupaan laulaa paikallisessa karaokea ja ajattelen kuinka kurjaa on, kun ette pääse Suomen talvesta nauttimaan! ENJOY!

    VastaaPoista
  2. Nyt oon kade!!! Täällä sataa alijäähtynyttä vettä ja tää haluaa sinne <3

    VastaaPoista