maanantai 27. tammikuuta 2014

Bussissa istumista kohteena Agra

Pakko päivittää ilman kuvia, kun on vaan tämä yksi nettiyhteys iPadissa, enkä saa kuvia siirrettyä puhelimesta. Joku senkin takuulla osaisi.

Aamulla ylös 5.30, taksi alle ja lentoasemalle tapaamaan Temaopas Outia ja muuta suomalaisryhmää. Lämmintä ehkä 10 astetta ja sakea sumu, toppatakki oli paikallaan. Lentoasemalta lähdimme kohti hotelliaamupalaan Delhin Radisson Blu hotelliin. Matkan piti kestää 45 minuuttia ja tunnin ajon ja kuuden U-käännöksen jälkeen sanoin Petrille, että ihan kun ajettais ympyrää. Ja niinhän me ajettiin!!! Kuski oli kääntynyt väärästä risteyksestä ja yritti takaisin oikealle tielle. Matkaan meni kaikenkaikkiaan 1,5 tuntia.

Runsaan aamupalan jälkeen bussi lähti kohti Agraa hyvää moottoritietä, matkalla vain peltoa ja tiilitehtaita. Agrassa kierreltiin liikenneruuhkaa, että päästäisiin hotellille ja matkalla nähtiin ... kaikkea: neljä ihmistä mopon kyydissä, bussissa ehkä sata, koiria, lehmiä, apinoita, kerjäläisiä, pikkukauppoja, partureita, sähköjohtovirityksiä... Ihan katsoessa hengästy. Ei riitä sanat.

Kamat hotelliin, lounaalle ja samantien Agran linnoitukselle, joka kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon. Linnoituksen punainen hiekkakivi näytti upealta laskevassa auringossa. Linnoituksesta näkyi huomisen päivän kohde eli Taj Mahal. Nyt ollaan takaisin hotellissa ja odotellaan yhteistä illallista. Voi olla että uni maittaa ruuan jälkeen pitkän päivän päätteeksi. Herätys aamulla 6.30.

Ja nyt jo ennakkoon huomista ajatellen (ettei taas unohdu): Hyvää nimipäivää Nuppu (Kallen päivä 28.1) <3

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa tutulta :) Me ollaan niiiin hengessä mukana! Nauttikaa kaikesta TÄYSILLÄ! Tutuille terkkuja!

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa, kun pääsee täältä omalta kotisohvalta "mukaan" teidän reissuun! Täällä seuraillaan ahkerasti, vaikka kommenttia ei aina tulekaan jätettyä :). Juuri töihin lähdössä ja onhan se outoa, että et Pia istu siinä kansliassa, niin kuin, no _aina_ ;)! Ihania päiviä sinne kauas! Leena

    VastaaPoista
  3. Aika aikainen herätys LOMALLa, mutta eihän mitään näe, jos vaan nukkuu:)
    Voin kyllä kuvitella mitä kaikkea siellä voi olla, ihan hengästymiseen asti. Mä varmasti saisin hepulin jo siitä ihmismäärästä.
    Reissu jatkukoon!

    VastaaPoista