sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Matkakuume nousussa...

19 yötä lähtöön ja matkakuume alkaa nousta. Tämän turneen tarkoituksena olisi kiertää ensin Pohjois-Intiaa reilun viikon ja lentää sen jälkeen rentoutumaan Goaan pariksi viikoksi. Paljon on reissattu, mutta ekan kerran ollaan näin kauan reissussa. Petrin haave on kauan ollut nähdä Taj Mahal ja muutenkin Intiasta on lämpimät muistot vuosilta 1996 ja 2005.

Matka on itse räätälöity täällä kotikoneella, se jos mikä on mielekiintoista puuhaa. "Sieltä otetaan mistä halvimmalla saadaan" eli lentoja ja hotelleja olen kytännyt pitkin syksyä. Matkansuunnittelu alkoi kyllä jo huhtikuussa, kun varasin Pohjois-Intian kiertomatkan Tema-matkojen kautta ilman lentoja. Lennot Istanbulin kautta Delhiin (meno-paluu) Turkish Airlinesilla ja sisäiset lennot Delhi-Goa-Delhi Spicejetillä varasin syksyllä. Hotelleja olen varannut jo moneen kertaan, välillä perunut kun on löytynyt edullisempi ja parempi (toivottavasti). Nyt kaikki majoitukset on varattu ja toiveitakin hotelleihin lähetin nyt viikonloppuna. Viisumit anottiin jo joulukuussa.

Ihan reppureissuun ei ole tarkoitus lähteä, ehkä joskus sitten sitäkin, mutta tavarat mahdutetaan yhteen kassiin, reppuun ja olkalaukkuun. On sitten helpompi siirtyä paikasta toiseen. Pakkaamisessa ollaan kyllä huimasti kehitytty. Majoitusta saisi varmaan halvemmallakin paikanpäältä, mutta turvallista lähteä näin, kun tietää suunnilleen mitä saa. Tripadvisorista olen tsekannut kaiken mahdollisen ja kun vielä suodattaa vähän niitä arvioita, niin hyvä tulee.

Hommaa on vielä ennen lähtöä. Nyt näyttää hyvältä, mutta perinteisesti lähdetään kyllä kiireen ja kaaoksen keskeltä. Onneksi sain tämän blogin sentään pystyyn ja pääsen harjoitteleen. Tarkoitus olisi päivittää kuulumisia reissusta ja pitää kotiväkeä ja ystäviä ajantasalla. Yhdet ystävät näemme sitten ihan livenä Goassa eli Annika&Kimmo - "namaste".

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, kohta nähdään! Mutta sitä ennen teillä on PALJON mielenkiintoista koettavaa "kolmiossa" <3
    Annika&Kimmo

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa aivan mielettömän hienolta! Olen itsekin käynyt kerran Goassa, juuri tuolla Calanguten "säkeillä" nauttimassa herkkuja ja ihastelemassa auringonlaskua mereen. Huikean hieno paikka! On ihaltavaa tuo itse tehty "räätälöity" paketti. Säästätte monta Kingfisheriä kun näet vaivan etsiä lentoja ja hotelleja. Tunnetusti et paljoakaan Pia shoppaile, mutta miten on Intian tuliasten laita??? Maltatko olla ostamatta:). Ainakin eräs tuliainen kannattaa tuoda suomen hyttyskesän pelastukseksi: monta tuubia hyttysvoidetta nimeltä : Odomos! Ei kirvele, tuoksuu hyvälle ja pitää takuulla hyttyset loitolla. Ihanaa loman odottelua!

    VastaaPoista